060/33-33-295
060/33-33-295
060/33-33-295

ALUMINIJUMSKA ROLO VRATA

Aluminijumska rolo vrata omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži. Aluminijumska termo izolovana rolo vrata izrađujemo od aluminijumskih profila sa duplim zidom. Profil je fabrički obostrano plastificiran, šupljina između dva zida profila ispunjena je poliuretanskom penom. Pogon rolo vrata može biti ručni i električni. Ručni pogoni funkcionišu kao opružni, dok se kod električnih koriste cevni motori ugrađeni u osovinu ili industrijski motori. Ovi motori su snabdeveni pomocnim sistemom ( za otvaranje u slučaju nestanka struje ). Upravljanje motorima može biti daljinsko ( centrala sa daljinskim upravljačima ) i “ručno” ( prekidač ili ključ-prekidač ), kao i kombinacijama ovih sistema.

Aluminijumske lamele ispunjene poliuretanom

Dokazano u milionima komada ovaj sistem odlikuje vrlo dobra stabilnost i velike mogućnosti izbora dizajna. Nemački profil, austrijski okov MACO. Aluplast ideal 4000 nudi sisteme sa dubinom ugradnje od 70mm, sistem sa ivičnim zaptivanjem u varijanti ravnih profila sa 5 komora.Nudimo Vam visokootporne tvrde PVC stolarije od originalnih, Nemačkih sistema aluplast pvc profila, na kojima je ugrađen MACO okov i dvoslojno staklo u kvalitetu Clima Guard izopana ispunjenog 90% argonom u staklo paketu 24mm=4-16-4 Stolarija je dihtovana trajno elastičnom EPDM gumom, vulkanizovanom na uglovima. Sistem aluplast pvc profila proizveden je u Nemačkoj po poslednjim standardima EU. U ALUPLAST profile ugrađen je MACO okov, koji su proizvedeni u Austriji po viskoim evropskim standardima. Imaju najvažniju ulogu u konstrukciji PVC stolarije jer imaju visok stepen nosivosti, čelični su i vodootporni. Njihova funkcija je otvaranje, zatvaranje, osiguranje od provale, ventilacija. ALUPLAST povezuje najmoderniju prozorsku tehnologiju sa najvećom stambenom udobnošću, garantuje radost uživanja dugi niz godina.

ALUMINIJUMSKA ROLO VRATA

Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su.
Prednosti rolo vrata:
-ŠTEDI PROSTOR
-PRILAGODLJIVA ZA UGRADNJU

Način pokretanja i dodatna oprema

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.JU

ROLO GARAŽNA VRATA

Proizvodnja visokokvalitetnih PVC prozora-Kvalitetna PVC Rešenja Ulazna Vrata Niš Sigurnosna Vrata za Vašu Bezbednost i Estetiku Garažna vrata vrhunskog kvaliteta, sigurnosti i funkcionalnosti Komarnici Niš - Jovana Plast

Start typing and press Enter to search

Call Now Button