060/33-33-295
060/33-33-295
060/33-33-295

GEALAN-LINEAR®

Tehnologija od 74 mm, sa šest komora, dalji razvoj u segmentu od 74mm, obezbeđuje visoku stabilnost sa modernim funkcionalnim staklom i, zahvaljujući višekomornoj konstrukciji, pruža veću sigurnost, zvučnu izolaciju i toplotnu izolaciju. Raznovrsnost sistema je upotpunjena pravolinijskim dizajnom, prateći minimalistički trend moderne arhitekture.

Prednosti GEALAN-LINEAR®

Dizajn

Čist i jednostavan dizajn, orijentisan ka arhitektonskim trendovima ka pravolinijskim, ugaonim dizajnom prozora.

Perfomanse

Inovativna konstrukcija sistema, shodno tome dizajnirana za zahteve tržišta

Toplotna izolacija

Najviše vrednosti u segmentu od 74 mm sa vrednošću Uf do 1,0 W/(m²K)

Efikasnost

Optimizovane konstrukcije profila i inovativni detalji sa visokom kompatibilnošću profila i pribora

Jednostavan dizajna

Sistem je zasnovan na dosledno elegantnom dizajnerskom jeziku koji trenutno postavlja ton u arhitekturi. Asortiman odgovarajućih perli za staklo nastavlja konsekventni dizajn spoljašnjeg izgleda i na unutrašnjoj strani prozora. Tanke širine lica u okviru i krila pružaju više svetlosti u zgradama. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, GEALAN-LINEAR® impresionira svojom širokom raznovrsnošću. To je kompletna sistemska platforma koja uključuje prozore, ulazna vrata i klizna vrata. Može se proširiti sa GEALAN inovacijom GEALAN-STV® tehnologije vezivanja.

Moderan dizajn

Jasan, ugao dizajn GEALAN-LINEAR®-a ima osvežavajući bezvremenski efekat i u skladu je sa savremenim arhitektonskim jezikom. Naručito u novim zgradama, ugaone forme i jasne linije određuju trend ka otvorenim dizajniranim fasadama. Idealan za mnoge građevinske aplikacije Tanka dubina konstrukcije od 74 mm je pogodna za različite građevinske projekte kao i za renoviranje. Univerzalni falc krila je integrisan u sva prozorska krila i omogućava klasično blokiranje, lepljenje GEALAN-STV® ili proizvodno optimizovano mokro lepljenje. • Stolarija je dihtovana trajno elastičnom EPDM gumom,vulkanizovanom na uglovima.

Proizvodnja visokokvalitetnih PVC prozora-Kvalitetna PVC Rešenja Ulazna Vrata Niš Sigurnosna Vrata za Vašu Bezbednost i Estetiku Zastakljivanje terasa PVC stolarijom Garažna vrata vrhunskog kvaliteta, sigurnosti i funkcionalnosti Komarnici Niš - Jovana Plast

KARAKTERISTIKE PROFILA:

Ugradna dubina profila
74mm
Broj komora
6
Koef.top.propustljivosti sa standardnim staklom
1,1W/M2K
0,8W/M2K
Staklo paket
24mm-41mm
Zaštita od buke
Do 45db
Boje
Veliki izbor po RAL karti
Čelično ojačanje
1,6mm >
Dihtovanje EPDM gumom
3 zaptivanja

Start typing and press Enter to search

Call Now Button